keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ruisrieskat ja munankuoret...

Iltapalaa siis itsekullekin. Meidän perhe on todellinen kananmunien suurkuluttaja! Se on konkretisoitunut erityisesti viime aikoina, kun koirat ovat siirtyneet barffaukseen eli raakaruokintaan. Sen myötä on alettu ottamaan talteen myös munankuoret...jotka nyt tänään päätin pistää antiikkisella Moulinexillani näppärämmäksi :)

Ruisrieska: 4dl ruisjauhoja, 5dl maustamatonta jugurttia, 1tl suolaa, 60g sulaa voita. Sekoita aineet ja laita uuni lämpeämään 250 astetta. Uunin lämmettyä on taikina valmis työstettäväksi. Voit tehdä tästä määrästä pienempiä tai pari suurempaa. Paistoaika 10-15 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti