torstai 14. maaliskuuta 2013

Kanttarelli-kasvislasagne...

Ei aivan niin kevyttä kuitenkaan!

Täyte: 3 sipulia, kesäkurpitsan puolikas ja porkkana silputtuna, kuullota voissa pannulla ja mausta suolalla sekä lorauksella tummaa siirappia. Noin 3dl kanttarelleja, pannun kautta nekin ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Tomaatteja 3 kpl kaltattuina ja kuutioituina. Tuoretta basilikaa ja ruohosipulia maun mukaan. Kaikki sekoitetaan lopuksi keskenään.

Kastike: 50g voita, 3/4dl vehnäjauhoja, 9dl maitoa, suolaa, valkopippuria ja muskottipähkinää.

Lisäksi noin 4dl juustoa raastettuna, tähän laitoin Viinitarhuria, Oltermannia ja Auraa sekä 10 lasagnelevyä.

Pohjalle kerros kastiketta ja täytettä, päälle ensimmäinen kerros levyjä. Toinen kerros kastiketta, täytettä ja juustoa...tällä kerroksella jatketaan, kunnes lopuksi laitetaan lasagnelevyjen päälle kerros kastiketta ja viimeinen pinta juustoraastetta. Uuni 200 astetta ja noin 45 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti