keskiviikko 16. syyskuuta 2015

UUSI MENOPELI ja pitäytyminen väreissä

Mullahan ei ole ollut käytössä autoa yli pariin vuoteen! Edellinen kallis (korjaukset) romu saatettiin romuttamolle ja sen jälkeen kyseiset vuodet ovat olleet monella tapaa opettavia mukauttavia = kaupunkiliikenne.

Tämä on oikeasti ollut iso muutos...."maaseutu" kaupungissa asuvalle tyypille. Täällä kun julkinen ei kulje vartin välein!

No, fillaria en ole omistanut viimeiseen 7 vuoteen (kolme edellistä on varastettu). Mutta nyt se tuli hankittua!!


Hmmm....koska hieman pihistelin fillarin hankinta-hinnan kanssa....niin lopputulema oli se, että sain sen rakennella ihan itekseen :D Tähän meni muuten eilen aikaa yhdet 4 tuntia :)
Sen verran oli aamulla töihin lähtiessä epävarma olotila.....siis siitä, pysyykö fillari kasassa...joten yksi työväline oli otettava varmuuden vuoksi mukaan :)Meillä on ollut kaupungissa, siis Seinäjoella, tällä hetkellä useampikin Pop up -myymälä. Tänään piipahdin Hemtexillä hankkien uusia tekstiilejä. Parit patakintaat ja keittiöpyyhkeet. 

Toivottavasti edes joku "piipahtavista" yrityksistä rantautuisi tänne!
Leppoisaa vkon puoli väliä!

2 kommenttia:

 1. Hih, toivottavasti pyörästä ei tipahtanut välille kovinkaan montaa osaa, ainakaan kovin tärkeitä :D
  Kivoja ostoksia löysin Pop up -myymälästä. En tiennytkään, että Hemtex pitää myös Pop up-myymälöitä. Tosi kiva juttu. Saisi useampikin liike tehdä samoin niin toisi vähän vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Kummasti on fillari ainakin nyt pari päivää pysynyt kasassa ;) Tuo Pop up idea on kyllä loistava...ihmiset on olleet aivan eri tavalla liikekannalla!

   Poista