lauantai 26. syyskuuta 2015

40-kymppisen naisen päivää AAMUSTA ILTAAN

Tällä viikolla piti varmuuden vuoksi siirtää sisälle nuo paprikan taimet, jotka nihkeästä alusta huolimatta pukkaavat nyt kukkaa täyttä häkää. Sen verran hidasta on totta vieköön kasvu ollut, että jos nyt varovaisen arvion heittäisi....niin ehkä jouluksi voisi olla satoa tarjolla ;)No, mitä muuta sitä sitten voi yhteen päivään mahtua? Meitsuhan voi kulkea ihan missä tahansa "rievuissa" vapaa-aikana...näkisittepä :D

Toinen luku on sitten työpäivät ja ETENKIN nykyään, kun kuljen fillarilla enemmän kuin kaupunkiliikenteellä. Edelleenkään en työpäivinä kulje missään "ykkösissä"...minähän omistan niitä ylipäätään hyvin vähän :) koska niille ei ole ollut viime vuosina käyttöä! Garderobi on siitäkin huolimatta pitänyt miettiä uudelleen, näillä sadekeleillä! Koskaan aiemmin en muuten ole sadekarttoja seurannut näin tarkasti.

Fillaroinnin vuoksi piti hankkia uusi ripsari! Tämä saattaa jollekin olla suuren luokan vitsi, mutta tuskin yhdellekään naiselle, joka polkee sateessa töihin!

Eli ekana saatte tarjoiltuna aamun "kauneuspaletin"...joka koostuu muuten todella sekalaisesta seurakunnasta! Tuotteita löytyy siis eri merkeistä joka lähtöön, mutta itse "meikki" ottaa aikaa vartin verran.


Mutta näitä siis tarvitsen, jotta "Ladasta saa väännettyä edes jonkin sortin Mersun" :D


LANCOME teint visionnaire - samassa purkissa sekä meikki- että peitevoide. Hyvä tuote myös couperosa-iholle.

ISADORAN face sculptor

LUMENE irtopuuteri

GOSH luomiväripaletti

ESTÉE LAUDER - rajauskynä yläluomeen (vahvempi jälki)

DIOR - rajauskynä alaluomelle (pehmeämpi jälki)

LUMENE valokynä

CLINIQUE +38C ripsiväriSitten vaan fillarin selkään ja menoksi! Mun 70-lukulaiset kirppis-kumpparit on olleet kyllä kovassa käytössä! HYVÄ LÖYTÖ!!


"Neuloosikin" nostelee päätään. Se on ollut hyvin huolella jäissä kaikki "lämpimät" kuukaudet.Alla olevan ajatuksen äärelle on tullut pysähdyttyä viime aikoina useammankin kerran...siis jotain sellaista, joka tekee hieman kipeää kaikessa positiivisuudessaan.
2 kommenttia:

 1. Kiva päivä, sateesta huolimatta. Ei heti uskoisi, että nuo saappaat ovat kumpparit.
  Tuota ripsaria olen suunnitellut joskus hankkivani ja varmaan joskus kokeilenkin.

  Paprikantaimet näyttävät oikein terhakoilta. Voisin keväämmällä itsekin kokeilla. Saisi sitten siirrettyä taimet päivisin ulos. Mulla kun ei ole oikein sopivaa paikkaa niille sisällä.

  Kaunis kynttiläasetelma. Ja kuvista huokuu ihanan syksyinen tunnelma.
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kumpparit oli kyllä löytö, maksoivat ihan 4€ :D Mitä tulee tuohon ripsariin, niin se on mun eka tuollainen +38 ja olen kyllä ollut siihen tyytyväinen. Kiitos Kati :)

   Poista