lauantai 25. heinäkuuta 2015

VÄRIKYNÄT kateissa - olohuoneen neljä kulmaa

Nyt saatte vaihteeksi sisustusta. Mulla on aika usein perjantai sellainen perusteellisempi siivouspäivä tai jos oikein innostun, niin toisinaan saatan hoitaa asian pois alta jo torstaina.

Eilisen luutuamisen päätteeksi innostuin näpsimään kuvia meidän olohuoneesta. Itseasiassa tähän suorakaiteen muotoiseen, vajaan 60m2, avoimeen tilaan kuuluu myös ruokailutila.

Meidän kotihan on varmasti useammankin makuun aivan liian väritön. Meiltähän ei värimaailman osalta löydy kovinkaan paljoa muuta kuin mustaa, harmaata ja valkoista sekä jonkin verran "puhdasta puuta" lämmikkeeksi.

Laskin, että mä olen elämäni aikana asunut 16 eri asunnossa. Lapsuuden kodit, äitini kädenjäljiltä, ovat olleet tyyliltään romanttisia - pitsiä, ruusuja, posliiniastiastoja, maalattua taidetta ja paljon käsitöinä tehtyjä tekstiilejä sekä hyvinvoivia sisäkasveja......hmm, tästä kodista ei löydy noita elementtejä nimeksikään.

Omissa kodeissani olen ehtinyt vuosien varrella käydä läpi monen sortin värimaailman. Viininpunaisen, sinisen, vihreän ja keltaisen kauden. Jos nyt joutuisin siirtymään edellä mainittuihin koteihin, niin kokonaisvaltainen huonovointisuus ei olisi kaukaa haettu :)

Jokunen vuosi takaperin, kun tämän vanhan 70-lukulaisen talon ostimme....niin tämähän oli kellastunutta mäntyä lattiasta kattoon. Jokunen neliö on tullut maalattua, meillähän ei mies maalaa :D

SUMMA SUMMARUM - tähän "värittömyyteen" en ole kyllästynyt vielä kertaakaan.
6 kommenttia:

 1. Hurmaavat näkymät ❤️ Ihania yksityiskohtia ❤️ Rentoa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti! Värimaailma on juuri omani, samoin tyylisi osuu ja uppoaa tänne! Ja vähän samanlaisen värikartan kautta olen itsekin päätynyt värittömämpään, enkä siihen ole minäkään onnistunut vielä kyllästymään. Minulle riittää silloin tällöin väriä tuomaan leikkokukkakimppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :) En tiedä onko tässä elämässä nykyään vaan niin paljon kaikkea tapahtumaa, että kotona sitten haluaa nauttia mahdollisimman harmoonisesta ympäristöstä. Leikkokukista puheenollen, viikolla täytyy varmaan käydä hakemassa vähän auringonkukkia :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä kaunista ja ihanan kotoisaa & viihtyisää! Eikä sitten tippaakaan liian väritöntä. Tykkään kovasti myös teidän persoonallisesta twististä kun kotona on paljon itse tehtyä tai tuunattua. Iso peukku ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Tyylin muotoutuminen pikku hiljaa on kyllä hauskakin juttu.....silloin, kun tämän ostimme niin ajattelin jotain kliinimpää.....kunnes totesin, että mä tarvin jotain rouheutta elinympäristöön :)

   Poista