maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesälomaa, raksaa, koiria, ruokaa ja rantaelämää

Takana on puuhakas viikonloppu! Perjantaina kävimme hakemassa lisää metritolkulla pohjamaalattua lautamateriaalia - aitaa varten tontin rajalle. Aidoitus on nyt valmis muuten, mutta pintamaalia vailla se on vielä.
Mulla on jäljellä enää yksi kesäloma-viikko, tällä erää. Reippaan kolmen vkon aikana olen laittanut vain yhden aterian sisällä....kaikki muut ulkosalla....satoi tai paistoi.


GRILLATTUNA

kanankoipia
perunaa
Bratwurstia
Chorizoa
paprikaa ja punasipulia
halloumi-juustoa

Kattauksen höysteinä kastikkeita ja tuoretta vihreää.
Eilen pinkaistiin koirien ja nuoren miehen kanssa järvelle. Ilo oli kyllä taas niin ylimmillään kaikilla osapuolilla, karvoilla tai ilman :)

Meidän karvatithan rakastaa rantaelämää ja roisketta.....onneksi meiltä löytyy sellainen ranta, jonne saa koiratkin viedä luvalla.Kuva Marko Tuominiemi


Kuva Marko Tuominiemi

Kuva Marko TuominiemiIstutin RUUKKUIHIN jääkaapissa itääntyneitä perunoita toukokuun alussa. Tänään kävin nostamassa pari vartta ylös ja tottavieköön sieltähän löytyi niin kauniita uusia pottuja poikinensa!

Meillä noita nostamattomia varsia riittää edelleen, mutta jos teistä joku innostuu asiasta juuri nyt, niin vieläkin ennättää tälle kesää....istutat nyt, niin satoa on tarjolla elokuun lopussa....sopivasti sadonkorjuu tai rapujuhliin :)


Mukavaa maanantaita, tästä se uusi viikko taas starttaa!

4 kommenttia:

 1. ..tässä vain ihmettelen että miten sä pysyt näillä sun herkkuruoilla noin upeassa kunnossa, wau!!!!! Mun pitääkin siis vastaisuudessa kopsata täältä kaikki reseptit.... ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nanne <3 kiitos :) Mä olen itseasiassa ruuoan suhteen vetänyt suht tiukkaa linjaa reilut kaksi kuukautta. Kotoiset ateriat ei ole mulle turmioksi, mutta työpaikan ympärillä olevat lounaspaikat...kuten Pancho, Amarillo jne on sitten toinen juttu ;)

   Poista
 2. Ihania grilliherkkuja <3 Vau mitä kuvia :) Ihania kesäpäiviä :)

  VastaaPoista