tiistai 5. heinäkuuta 2016

Mutsit FESTAREILLA ja muita kuulumisia

Jestas sentään, kuinka mukava vkonloppu meillä oli hyvän ystäväni Minnan kanssa <3 Vietimme siis yhdet kolme pvää Provinssissa. Tässä kohtaa voitte halutessanne avata soimaan RAMMSTEINin DU HASTin - olihan kerrassaan vaikuttava keikka! Ja pisteenä iin päälle yhdet 31000 tyyppiä, jotka olivat sulassa sovussa kuin sillit purkissa :)

No, ennenkö me sinkkumutsit (kummallakin lapsia ja koiria) pääsimme vaihtamaan kolmeksi pvää vapaalle, niin sehän vaati hieman järjestelyjä...jotka lutviutuivat hyvin :)

Kolme festaripäivää sujui aika kelvollisessa säässä (kumppareita ei tarvittu), kauniissa Törnävänsaaren miljöössä, yhteensä noin 71000 kävijämäärän kanssa nauttien monipuolisesta musiikkitarjonnasta (67 esiintyjää + Carnival stagen tapahtumat) ja leppoisasta fiiliksestä ruokineen, juomineen sekä aktiviteetteineen. Peukku festareille :)

Festareiden jälkeinen paluu arkeenkin on käynnistynyt tai sehän käynnistyi heti, kun perheen kokoonpano kotiutui ;)

Ja mitä karvateille? Muuton myötä jouduin miettimään eläinlääkäripalvelut uudestaan, koska vuosien saatossa tutuksi tullut paikka on meille liian kaukana kulkea fillarilla. No, onnekseni tuosta läheltä löytyvästä klinikasta löytyikin tuttu elukkatohtori, yes!

Zorron (4v) ja Parisin (6v) kanssa ei ole tarvittu koskaan muuta kuin rokotuskäynnit ja nytkin kävimme rokotuksilla ja samalla heille tehtiin ns.perusterveystarkastus ja kaikki oli kunnossa!

Koirien kolme päiväinen koirahoitolakeikka sujui loppukaiken oikein hyvin vaikka sinne mentäessä Zorro stressasi aika huolella...kokemus oli sille uusi. Koirahoitolan Nanne pisti mulle joka pvä tilanneraportointia ja hakiessa oli kiva huomata, että koirat olivat kyllä hyvin sopeutuneet ja kummankin olemus "rento oma itsensä" :) Kiire heillä oli kyllä kotiin ja ensimmäinen vuorokausi menikin nukkuessa :)


Mukavaa alkanutta heinäkuuta :)

2 kommenttia:

 1. Mäkin olen joskus monta vuotta sitten käynyt katsomassa Rammsteinin, kylläkin Ruisrockissa ja oli kyllä aika hieno show, vaikka en mikään kyseisen bändin suuri fani olekaan. Ja hassun tuntuista kun 30.000 ihmistä hyppii yhtäaikaa pehmeällä maalla. Hetken luulin että tuli maanjäristys, mutta ei tainnut olla :D Ja kyseistä keikasta muistan senkin, että mun huulikorusta tippu pallo maahan ja kauheen säkän kanssa vielä löysin sen sieltä ihmisten jaloista.

  Meillä kans Viski on ollut pari kertaa tuossa läheisessä koirahoitolla. Aivan ihana paikka. Viski on joka kerta saanut itselleen sellaisen paikan, että saa kulkea vapaasti sisälle ja ulos. Ja ulkohäkissä näkee myös muita koiria. Ja aina niiden vierailujen jälkeen se on ollut niin poikki, että on vaan nukkunut pari seuraavaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sama mullakin Rammsteinin suhteen...ei sitä kotona tule kuunneltua, mutta livenä oli kyllä huikea. Sulla kävi todellakin hyvä säkä huulikorun kanssa :) Noilla minunkin karvateilla oli just tuollainen paikka, että pääsivät vapaasti kulkemaan sisälle ja ulos. Se, että joutuu olla koko ajan kotioloja valppaampana vie kyllä koirasta hetkeksi "mehut" ja tosiaankin uni maittoi :)

   Poista