perjantai 29. heinäkuuta 2016

Ihana kesä!

Tämä kesä on ollut kaikin puolin ihan mieletön! Siis niin kiva etten haluaisi sen päättyvän ollenkaan :) Kavereita on tullut tavattua paljon ja lapsen kanssa ollaan vietetty kaikki liikenevä vapaa-aika ulkona puuhastellen ja nauttien heinäkuun helteistä.

Viime lauantaina tuli käytyä mun "takapihan" jokilaivaristeilyllä, josta tuo ensimmäinen kuva onkin. Lämpimästi suosittelen sitä koettavaksi Seinäjoella kulkiessa.

J latasi luuriinsa Pokemon Go:n ja kyllä on pelillä ollut liikuttava vaikutus. Tallattuja kilometrejä on kertynyt melkoisesti ja kaupunki tullut lapsellekin tutummaksi. Peli jakaa vahvasti mielipiteitä puolesta ja vastaan...mutta enemmän mä näen siinä hyviä juttuja, kunhan vaan muistaa huomioida pelatessa muunkin liikenteen.

Lady bulldogillekin tuli täyteen 6 vuotta! Sen kanssa meinaa nykyään mennä "hermot" lenkkireissuilla...se ei keskity mihinkään muuhun kuin syömäkelpoisten TATTIEN etsimiseen!! Eli kulkeminen on yhtä sinkoilua paikasta toiseen :P....ja sienikoiraa siitä ei saa, koska se syö itse löytämänsä sienet hyvällä ruokahalulla!

Tässä muutamia viimeaikojen ruokia, joita olemme syöneet:

PITALEIVÄT KEBAB ja KEBABkastike

KANTTARELLIrisotto

KANTTARELLIpasta pekonilla

Lohipyttäriä ja raparperipiirakkaaMukavaa heinäkuun viimeistä viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Onnittelurapsutukset 6-vuotiaalle!! ♥ Ja heh :D ihana sienikoira. Just olen miettinyt josko alkaisi Viskiä kouluttamaan kanttarellien etsintään. Mutta hän on sen verran lihansyöjä, että jättäisi kyllä sienet rauhaan. Ellei sitten istuisi niiden päälle tai muuten vaan talloisi niitä... :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon hupulaisen "käytöksestä" ei aina uskoisi, että lady on jo 6v <3 Viskin koulutus sienikoiraksi onnistunee hieman "helpommin" ;)

   Poista
 2. Ihania kesähetkiä olet tallentanut kuviin. Onnittelut 6-vuotiaalle sienikoiralle :)
  Minun kännykän muistiin ei taida mahtua yhtään pokemonia. Pitäisi varmaan hankkia uusi kännykkä, jos alkaisin pelaamaan sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati! Juu, ei minunkaan luurista tuota Pokemon gouta löydy...vaikka lapsi on tosiaankin, sitä muutamaan kertaan ehdottanut :)

   Poista