maanantai 17. maaliskuuta 2014

Simppelit parmesaaniKIPOT salaatille

Tämä on helppo, kiva ja maistuva vaihtoehto tarjota salaatti - niin arkeen kuin illanviettoihinkin.

Parmesaani-kipot 4:lle:
140g parmesaania (palana). Raasta juusto hienojakoiseksi raasteeksi, levitä leivinpaperin päälle ympyröiksi - jätä riittävä leviämisvara. Paista uunissa 200 astetta ja noin 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä sen verran, että sormet kestää koskea. Nosta "levyt" lastalla kumottujen kippojen päälle, muotoile varovasti. Anna jäähtyä.

Näissä tarjottavaksi sopii monenlaiset salaatit, joiden syömiseen ei edes välineitä tarvita. Toimivat siis hyvin "sormiruoka-alustana" ja maistuvat hyvältä :)





4 kommenttia:

  1. Kopsasin tämän ihanan idean samoin kuin tuon kakanmunille tehdyn verkkoastian. Aivan mielettömän ihania ideoita blogissasi.

    VastaaPoista