torstai 22. joulukuuta 2016

Jouluvalmisteluja

Pikku hiljaa alkaa joulu hiipimään kotosalle. Tänä vuonna on muutamakin jouluperinne tullut tehtyä toisella tavalla. Ensinnäkin kuusi, joka jo lapsuudenkodista lähtien on tavattu tuoda sisälle vasta aatonaattona, on jo paikallaan. Toisekseen halusin tuosta kuusesta tänä jouluna paljon yksinkertaisemman kuin aikaisempina vuosina. Tällä kertaa kuusi sai yllensä ainoastaan soodataikinasta tehtyjä sydämiä ja tähtiä, latvatähden ja kuusenkynttilöiden lisäksi.

Perinteistä jouluateriaakaan ei tulla syömään, koska paikalla olevasta "ruokakunnasta" ei sitä kukaan kaipaa. Jouluinen makumaailma on kuitenkin tarjolla, mutta vähän eri tavoin toteutettuna.

Keittiössä on tullut sen verran hääräiltyä, että sain piparkakkutalon ja saaristolaislimput leivottua. Piparkakkutalon eka versio romahti...työkaveria lainatakseni, mun lujuuslaskelmat petti. Tästä toisesta teinkin sitten hieman vankemman :) Mä en ole tainnut vielä koskaan onnistua piparkakkutalon kanssa niin, että mikään paikka ei olisi saanut palovammaa kuumasta sokerista :D :D

Jos nyt jotain voisi tälle joululle toivoa, niin pieni lumipeite olisi ihan kiva. Ainakin täällä meillä tuo maisema on hyvin mustanpuhuva ja liukas.

Mukavaa joulun odotusta jokaiseen kotiin <33 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ♥
    Mukavaa joulun odotusta sinnekin ♥ Lunta toivoisin minäkin, mutta sitä ei nyt taida valitettavasti olla näköpiirissä.... :/

    VastaaPoista