sunnuntai 25. syyskuuta 2016

HUKKATILASSA taju kankaalla! Maistuuko mehiläisen toukat tai hirvensarvijäkälä?

Ravintola Hukkatila on Jaakko Blombergin, Jyrki Tsutsusen ja Johanna Kuneliuksen yhdessä luoma ravintola, joka syntyy joka kerta uudelleen vain yhden illan ajaksi. Kokki Jyrki Tsutsunen tuo yleensä vain hienoista ravintoloista tutut maut uusiin, rentoihin ympäristöihin. Luvassa vieraille on yllätysmenu parhaista raaka-aineista sesongin ja paikan mukaan - ja jokaisen kukkarolle sopivaan hintaan. Tunnelman viimeistelee suunnittelija Johanna Kuneliuksen luoma sisustus sekä vierailevat taiteilijat.

"Kaupungit ovat täynnä tiloja, joilla voisi tehdä paljon enemmän. Me täytämme ne hetkeksi hyvällä ruoalla, juomalla, seuralla ja taiteella. Tervetuloa!"

Näillä saatesanoilla päädyimme eilen tyttäreni kanssa viettämään iltaa Hukkatilaan. Siis yhden illan popup-ravintolaan. Olihan antoisa ilta! Tunnelma kuin hyvissä kotibileissä, tosin ihan 50:n random-tyypin kanssa. Makunystyrät rikaistuivat mm. mehiläisen toukilla, hirvensarvijäkälällä ja vaikka millä!

Kaiken tuon ohella ilta tarjosi hyvää musiikkia! Haitarin takana - harmonikkataitelija Jonna Pirttijoki ja taustamusan äärellä Provinssin Rumpunen ja Preppaamo.

Tyttäreni sanoin: " Tämä ilta ja kokemus ei unohdu koskaan!"













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti