lauantai 7. toukokuuta 2016

Tartu hetkeen ja kympillä kuteet

Horatius, jolta tuo lentävä lausahdus "tartu hetkeen" on lähtöisin, on kyllä ollut aikoinaan harvinaisen viisas mies. No, hänhän on vaikuttanutkin maan päällä ennen ajanlaskun alkua ;) Toimikoon tämä nyt pienenä sarkasmina vaikka nykypäivän politiikkaan viitaten.

Tuo hetkeen tarttuminen ei ole ihan helppoa. Silloin, kun menee hyvin niin on suuri vaara että asioista tulee niin itsestäänselviä että lakkaa näkemästä elämän tärkeitä pieniä nyansseja. Ja silloin, kun on hieman haasteellisempaa niin kykenet kyllä näkemään kristallin kirkkaana kaiken se, mitä haluaisit....mutta ikäväksesi joudut tarttumaan kaikkeen ei niin mielekkääseen.

Mä olen viime aikoina kelannut aika paljonkin sitä, mistä aineksista hyvä fiilis syntyy ja tullut siihen lopputulokseen, että ihmiselle parasta on niin tylsän kuuloinen tavallinen ja tasapainoinen arki pienellä "mausteripauksella".


Tämä taloyhtiö, jossa asun, on kaikin puolin rauhallinen...mutta kerrostaloyhteisön tapaan täälläkin käydään kaikki keskustelut yleisellä ilmoitustaululla :) Tässä muutama esimerkki puhuttaneista aiheista.

"Sinä, joka sheivaat itsesi saunomisen yhteydessä, siivoa jälkesi!"

Taloyhtiön kokouksesta oli jätetty alustava ilmoitus, joka nostikin nopeasti tunteita pintaan...
"Mitä v*tun virkaa on tiedotteella, josta puuttuu aika ja paikka!"
"Mitä ajattelit tuolla asenteella saavuttaa? "...jne

Pyykkituvan käyttökin on puhuttanut...
"Te, joiden pesuaineissa on hajusteita! Huolehtikaa tilan tuuletuksesta todella hyvin, jotta me allergiset emme tukehdu!"
"Samaa mieltä, tilan tuoksut seuraa kotiin saakka!"

Kannanotot eivät täysin aiheettomia ole, mutta tuon ilmoitustaulun lukemisesta on tullut mun hlökohtainen lemppari itseni viihdyttämiselle :D :D
Tässäpä meidän hetkiä kuluneelta viikolta! Mukavaa aurinkoista päivää sinnekin :)
Tämä mun noin 10€:n secondhand garderobi täydentyi euron laukkulöydöllä...taas kerran tuli hussattua rahaa oikein urakalla :D :D2 kommenttia: