sunnuntai 22. toukokuuta 2016

SECONDHAND kooste ja pari "puupäätä"

Näin kauniina pvänä ei kyllä kannattaisi istua Ipad kourassa! Noh, tänäänkin olen taas herännyt kukonlaulun aikaan, puuhastellut arkisten touhujen parissa ja vetäissyt pari lenkkiä karvattien kanssa.

Noilla mun karvakamuilla on ollut viime aikoina hieman liikaa sellaista energiaa, joka on kanavoitunut ei toivottuihin asioihin. Tuo pariskuntahan ei ikänsä puolesta kuulu enää "kakaroihin", toinen on 4v ja toinen 6v...kovasti ovat olleet kekseliäitä puuhasteluissaan! En tiedä kumpi on äly ja kumpi väläys, mutta ovat innostuneet erityisen paljon päiväpostin, joka putoaa suoraan eteiseen, silppuamisesta. Päiväposti siis löytyy sellaisina sentin paloina pitkin kämppää. No, tästä ongelmasta ehkä päästään kun käyn hankkimassa postiluukkuun korin.

Tsekkailin, mitä kaikkea sitä kuluneen vuoden aikana onkaan tullut hankittua secondhandinä. Aika paljon kaikenlaista ja mikä parasta, hyviä löytöjä pikkurahalla! Tori.fistä ruokapöytä + kaappi ja kirppiksiltä sisustustekstiilejä, astioita, pari valaisinta, vaatteita, kenkiä, laukkuja ja vähän taas lisää puukoruja. Eli kaikkinensa aika ajattomia hankintoja, jotka on käytössä vielä pitkään.

Tuoreimpana hankinta ostin karvakorville parilla eurolla täkin tai sinkkusängyn päiväpeittohan tuo oikeasti on. Täkissä on kivan kesäinen ruutukuosi ja puhtaanapidon kannalta puuvillainen materiaali on käytännöllisempi kuin viltit, joihin karvat tarttuu kiinni paljon tiukemmin.Tänään ollaan jännän äärellä...miten käy lätkän finaalissa! Mukavaa sunnuntaita :)

4 kommenttia:

 1. No voihan "äly ja väläys"... ja ilmeet ovat sellaset, että eihän me koskaan mitään pahaa tehdä :D
  - Mukavaa sunnuntaita ja illalla jännitetään!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, miten ihana kuva pariskunnasta. Niin syylliset ilmeet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noille on oikeasti vaikea olla vihainen vaikka eivät aina ihan kuuliaisimmasta päästä olekaan :D

   Poista