keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

IHANAT naiset ja lady secondhand

Yhteisten aterioiden merkitystä ei suotta korosteta liikaa, koska niiden äärellä syntyy antoisimmat keskustelut! Kulunut viikko on tarjoillut hyvää girlpoweria laidasta laitaan , tärkeiden kanssa <3

Mistä sitten olemme keskustelleet? Yksi on huokaissut syvän helpotuksen kandista, toinen hyvin läpäistyistä tenteistä, hyvästä fiiligistä työn äärellä ja tietenkin ihmissuhteista. 

Mennyt viikonloppu oli mulla muuten järjestysluvussaan toinen, jonka vietin itsekseni nuorimman lapsen syntymän jälkeen...siitä on siis aikaa 12 vuotta :) 

Mitä tulee sitten tuohon otsikon lady secondhandiin (sopii kyllä hlökohtaiseenkin elämään), mutta yhden hyvän löydön tein taas kerran kirpparilta muutamalla eurolla...valaisin makkariin. Ja itseasiassa kuvissa vilahtava minäkin on päästä varpaisiin samaa secondhandia...mokkanahkatakki, farkut, huivi, kengät ja laukku :D Tuo oli siis menneen viikonlopun, jonka vietin hyvän ystäväni kanssa, garderobi :)

Mukavaa huhtikuun loppua jokaiselle!
  

1 kommentti:

  1. Kiitos rakas lapsuusystäväni mukavasta viikonlopusta! Tuntuu niin hyvältä, että olemme löytäneet toisemme taas. Kohti kesää ja uusia elämyksiä ;)

    VastaaPoista