lauantai 13. joulukuuta 2014

Valokuvat seinällä

Vihdoinkin sain valmiiksi projektin, joka on mielessä hautunut jo pidemmän aikaa. Tämä valokuva-kollaasi on koottu lasten kuvista, joita tiesin meiltä löytyvän itsekultakin tallennettuina tietokoneen uumeniin.....tuskin olemme nykypäivänä ainoa perhe, jonka kuvat lepäävät enimmäkseen jollakin kovalevyllä ;)

Lapset saivat itse vaikuttaa siihen, mitkä kuvat seinälle päätyvät.....ainoa ohjeistus oli, että muuttavat kuvatiedostot joko musta-valkoisiksi tai seepian sävyisiksi.Teetätin kuvista suuria, koska tila on sellainen, jossa niitä katsotaan etäältä.

Varsinaisia valokuva-kehyksiä en kuviin halunnut, joten kiinnitin kuvat passepartout-pahveihin. Pystykuvat ovat kooltaan 30cm x 40cm ja vaakamalliset 50cm x 40cm.Paikallisesta askarteluliikkeestä löytyi siistimpää ja kestävämpää ripustus-narua "orsiksi". Metalliset klipsit kävin hakemassa sekatavara-kauppamme "euron torilta".
Olohuoneen nurkkaus uudistui muutenkin jo olemassa olevan tavaran kierrätyksellä. Narukori on aikoinaan palvellut mainospostin keruukorina.....mutta kun olemme olleet jo jonkin aikaa mainoskielto-talous, niin kori liikeni koirille tarkoitettujen vilttien säilytykseen. Niitähän meillä riittää, siis sekä vilttejä että koiria :)Otetaanpa ilo irti tästäkin harmaasta lauantaista :)

4 kommenttia: