lauantai 27. syyskuuta 2014

Kaapin KÄTKÖJÄ ja KIRPPIS-löytöjä

Nyt saatte melkoisen mega-postauksen laidasta laitaan! Tätä varten mun oli hilattava ahterini isännän läppärin ääreen...mulla kun on käytössä ainoastaan Ipad, joka ei taivu ihan kaikkeen tai ainakaan minä en siinä onnistu :)

Edellisen postauksen -  DIY kaappi kierrätyskamoista - kommenteissa tuli Mimmalta toive näyttää kaapin sisältö. Hauska pyyntö, koska samaa kysyi mieskin :D Minä isännälle "polleena" että sinnehän mahtuu vaikka ja mitä, no mahtuihan sinne!! Mies avasi kaapin ensimmäistä kertaa todeten vain " Jaa-a, Jaa-a" tästähän tuli SUN askartelu-kaappi :D :D
Meillä tarvitaan lyijykyniä PALJON! Siis enimmäkseen minä (tykkään suunnitella ja piirtää) sekä tietty tuo koululainen. Clas Ohlsonilta löysin kivoja KIERRÄTYS-lyijäreitä. Kynät on valmistettu kierrätetystä sanomalehti-paperista. Paketissa on 12 lyijykynää ja hintakin ainoastaan 3,99€.Kuluneella viikolla käväisin taas kerran SPR:n kirpparilla - tehden nuorelle miehelle hyvän löydön! Käyttämättömät pillilahkeiset farkut kahden euron hintaan ja lisäksi piipahdus HM:n ale-rekilläkin oli kannattava - neule 5€:lla.
Viime päivien pöperöt saatte nyt ainoastaan kuvina:) Näitä meillä on viime aikoina syöty.

1. Tonnikala-pekonipasta tuorejuustolla (vuokaruoka)
2. Meidän miehet tykkäävät noista Pirkka-tuotteen esikypsennetyistä sämpylöistä, paketti sämpylöitä irtoaa alle 0,80centin hintaan.
3. Suklainen vispipuuro vaniljakastikkeella
Yhtenä päivänä syötiin tex-mexiä ja toisena jäänteistä tehtyjä pikku-pizzoja. Kolmantena possu-paistia muusilla.


Ja neljäntenä metsästäjän-leipiä.


Ruoka-kattauksen lisäksi myös mamma-koira on "kylläinen" <3  Pentujen H-hetki on lokakuun loppupuolella eli vielä on matkaa. Lady on melkoinen tynnyri jo nyt, mutta onneksi vallan pirtsakassa kunnossa......osaa toki nautiskella elämän pienistä iloista :)Kivaa lauantai-päivää! Syys-säät ovat edelleen aivan mahtavat, nauttikaamme niistä :)

7 kommenttia:

 1. Kirpparit ovat kyllä sellainen elämän pieni ilo, rakastan kierrellä niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hyvät löydöt pikku-rahalla voittavat mennen tullen uuden ostamisen :)

   Poista
 2. Voi mammaa ♥ Osaa ottaa selvästi ilon irti ja rentoutua nyt kun pennut ovat vielä sen mahassa. Mutta tuo kaappisi; tuollainen kaappi pitäisi kyllä olla jokaisella naisella. Ihan huippu! Tosin pitäisi olla kyllä tuollaisten pöperöidenkin jokaisella naisella - mistähän saataisiin tännekin ;) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira-mammeli on osannut kyllä nautiskella :) Kaappi täyttyi nopeasti....mullahan ei mitään tarkkaa focusta ollut sille vielä valmistumisvaiheessa, mutta äkkiäkös tuo löytyi ;)

   Poista
 3. Kiitos Suvi :) Kaappi olisi täälläkin tarpeellinen. Ihana kun kaikki löytyy yhdestä paikasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :) Vanhaa taloa rempatessa tavarat vaihtaa paikkaa siihen tahtiin, että varsinainen järjestys on aina "vaiheessa" . Nyt sain taas yhden osaston mallilleen :)

   Poista
 4. Moikka ja tervetuloa toistekkin :) Kävinkin piipahtamassa blogissasi ja ainakin graffiteista tykkäämme molemmat ;)

  VastaaPoista