Viikonloppujen yksi ihanuus on se, kun saa laittaa ruokaa hartaudella. Meikäläinen voi hyvinkin viettää keittiössä tunnin poikinensa - aina tilaisuuden niin salliessa. Ruoka ja ruoanlaitto on välttämätöntä, joten siitä kannattaa ottaa ilo irti :)
Aterian alkupalana sinisimpukoita valkosipuli-voissa tiristettyjen leipäkolmioiden kera ja jatkeeksi siikaa TUOREpinaattilettujen kanssa. Simppeliä ja hyvää ruokaa, ilman turhia kikkailuja.
Reseptit nappasin ajatuksella - jo kerran hyviksi todettuja. Tässäpä linkit sivustoille, joista ne poimin.
Sinisimpukat valkoviinissä http://www.makuja.fi/reseptit/sinisimpukat-valkoviinissa/
Siikaa uunissa http://liemessa.blogspot.fi/2013/07/kokonainen-siika-uunissa-tahi-grillissa.html
Pinaattiletut tuoreesta pinaatista http://www.gloria.fi/artikkeli/ruoka/reseptit/vino_pino_pinaattilettuja
Mukavaa sunnuntaita!
Voi miten kauniita kuvia ja ihania herkkuja! Meilläkin herkuteltiin eilen gratinoiduilla simpukoilla. Oli hyvää, nam.
VastaaPoistaKiitti! Meillä myös jokaiselle maistuu simpukat kuten myös etanat, nam :)
Poista