Meillä syödään kalaa aivan liian vähän vaikka kaikille se maistuukin. Tämä johtuu sitten siitä, että se on taiottava ruodottomaksi ennen tarjoilua eli nopean ruoka-aineen valmistus hidastuu kummasti :)
No, jokatapauksessa piperrys pinseteillä on aina vaivan väärti. Pintaan ripaus suolaa, pippuria ja paisto pannulla.
Kylkiäisenä tälle aterialle tein kasviksia wokaten sekä gratinoituja salaattisikureita - suosittelen, jos ei ole tullut kokeiltua.
Gratinoidut salaattisikurit:
Irrota uloimmat huonot lehdet tarvittaessa, halkaise sikurit kahtia ja keitä kiehuvassa vedessä vajaat 5 minuuttia. Anna kuivahtaa hetken, laita ripaus suolaa, pippuria ja hunajaa sekä raastettua parmesaania pintaan. Paista uunissa 180 astetta ja noin 5 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti