maanantai 13. tammikuuta 2014

Siikaa ja salaattiSIKURIA

Meillä syödään kalaa aivan liian vähän vaikka kaikille se maistuukin. Tämä johtuu sitten siitä, että se on taiottava ruodottomaksi ennen tarjoilua eli nopean ruoka-aineen valmistus hidastuu kummasti :)
No, jokatapauksessa piperrys pinseteillä on aina vaivan väärti. Pintaan ripaus suolaa, pippuria ja paisto pannulla.

Kylkiäisenä tälle aterialle tein kasviksia wokaten sekä gratinoituja salaattisikureita - suosittelen, jos ei ole tullut kokeiltua.

Gratinoidut salaattisikurit:

Irrota uloimmat huonot lehdet tarvittaessa, halkaise sikurit kahtia ja keitä kiehuvassa vedessä vajaat 5 minuuttia. Anna kuivahtaa hetken, laita ripaus suolaa, pippuria ja hunajaa sekä raastettua parmesaania pintaan. Paista uunissa 180 astetta ja noin 5 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti