lauantai 28. marraskuuta 2015

Juttuloita ja kodin tunnelmapaloja

Onni on ihmiset, jotka tuntevat sinut juuri sellaisena kuin olet <3 Joku tovi sitten työkaverini oli bongannut aivan minua ajatellen alla olevan sarjakuvan (joka pääsi aitiopaikalle työhuoneen seinälle)  - tämä postilaatikkojen keskinäinen keskustelu osui ja upposi :)

Ja jottei homma karkaisi minkään sortin liialliseen "väri-iloitteluun", niin samaa tricoloria saatte nyt alusta loppuun.Viikko takaperin, lauantaina, tapasin pitkästä aikaa kouluaikaisen ystäväni. Edellisestä tapaamisesta oli päässyt vierähtämään lähes 10 vuotta. Illastahan tuli täydellinen "tyttöjen-ilta" kaikkine juttuineen ja kuulumisineen - yhdet 12 tuntia kului aivan siivillä <3Sovimme treffit minulle paikalliseen, siis Seinäjoella sijaitsevaan Juurella ravintolaan.. Tämän ravintolan Glorian RUOKA & VIINI valitsi tänä vuonna Suomen ruokaravintoloiden TOP 3:een.

Jos siis jossain kohtaa eksytte tänne, niin suosittelen lämmöllä! Miellyttävä miljöö, hyvä ruoka ja tunnelma ilman turhaa "pönötystä". Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen.

Kuva lainattu Juurella ravintolan sivuilta

Kuvat Minna

Loppuillasta ei sitten kuvia olekaan (ei vaan ehditty, koska juttua riitti), joten tässä kohtaa tapahtuu siirtyminen kotiympyröihin :)

Viikko takaperin oli vielä täälläkin lunta, joka sai kyllä sekä maiseman että koirat näyttämään puhtaammalta. No, mitä tulee sitten työmatka fillarointiin lumessa ja jäässä....sitä ajatellen en pistä yhtään pahakseni sulaa asfalttia!

Sen verran on kuitenkin ollut "pimeetä", jotta piti tassutella kaapin kätköille :)
Mukavaa lauantaita! Mä vetäisen nyt kumpparit jalkaa ja siirryn seuraaviin puuhiin :)

2 kommenttia: