sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

KAAPPI tori.fistä - ENNEN ja JÄLKEEN

Kotiin kulkeutuvien tavaroiden tarinat ovat kaiken kirjavia. Mun oli tarkoituksena ostaa kirpparilta yhdet lautaset, mutta ostinkin kaapin tori.fistä :)

Juttuhan siis meni niin, että ajattelin ostavani lautaset....johon mies totesi, että meillä on astioita niin paljon, jotta niitä pitää alkaa hajottamaan toisesta päästä! Tämä signaalihan tarkoitti mulle vain sitä, että meille tarvitaan lisää säilytystilaa :D

Lautasten sijaan eksyin sekkailemaan tori.fi sivustoille ja tadaa, siellähän tämä oli ja vieläpä omassa kaupungissa....edullisesti.

Kotimainen ja puinen kaappi. Askon tuotantoa vuodelta jotain....
Maalaukseen käytin Clas Ohlsonin maaleja - pohjamaalia sekä valkoista ja mustaa kalustemaalia. Pinnat vetäisin mustaksi ja sisustan valkoiseksi. Maalien kuivuttua pyyhkäisin sivuja ja kulmia hienosti hiekkapaperilla, koska halusin, että lopputulos ei ole liian "siisti".

Meillä ei tarvitse koskaan työskennellä yksikseen :)


Kaapin kylkeen iskin maalaustenkin jälkeen tuon metallisen lätkän. Ostohetki oli tunnepitoinen. Myyjänä oli vanhempi rouva, jolle tämä kaappi kertoi eri tarinan kuin meille <3
10 kommenttia:

 1. Kaunis lopputulos. Minä olen niiin tykästynyt näihin clasun maaleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Mä tykkään kanssa noista maaleista. Niissä on hyvä työskentelytuntuma, purnukat on passelin kokoisia ja hintakin kohdallaan.

   Poista
 2. Hienon kaapin olet löytänyt ja tehnyt upeammaksi. Mutta olihan sulla hyvät apujoukotkin, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suska! Ja juu, mullä on kyllä uskolliset apulaiset....ovat hääräilleet mun kanssa niin paljon, jotta tietävät myös sen, milloin pitää olla jaloista pois :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Kaappi valmistui vauhdilla, mieskin vitsaili, jotta eikö tuon pitänyt olla koko pääsiäisen projekti ;)

   Poista
 4. Saanko kysyä mitä uudet maalit tuli maksamaan, itse pidän myös tuunaamisesta mutta opiskelijana ei aina uskalla ostaa kun on rahat tiukilla.. kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa kysyä :) Jos noilla Clasun maaleilla olisin tehnyt yksivärisen, niin yksi purkki pohjamaalia (0,75L) ja yksi purkki kalustemaalia (0,75L) olisivat riittäneet. Kumpikin purkki maksaa 14,99€ eli maalien hinnaksi tuli 30€.

   Poista
 5. Ihanan huolellisesti oot jaksanut tuunata tän. Ja lopputulos on kyllä mitä huikein, kelpais mullekkin!

  VastaaPoista
 6. Kiitti Piia :) Kalusteita tuunaillessa "oikotie onneen" on monesti hitaampaa ja työläämpää (teippailut ja peittelyt)......helpommalla pääsee, kun irroittaa kaiken, mikä irti lähtee :)

  VastaaPoista