keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kanasalaattia ja sitruslettuja hedelmillä

Miten tämäkin viikko on taas mennyt aivan hurjaa vauhtia! Tänään, kuten jokaisena arkena, tuli painettua palkkatöitä 8 tunnin verran.

Töiden päätteeksi kannoin pienen korteni kekoon mielipiteistä/ajatuksistani ilmaston lämpenemisen suhteen. Tyttäristä vanhempi asuu tällä hetkellä Islannissa (yliopisto-vaihdossa) ja koulutyö koski tätä aihetta....hän siis tarvitsi haastateltavan.

Ei näillä pöperöillä se pienin hiilijalanjälki synny, mutta nälkä lähti :)







SITRUSletut (8kpl)

1 muna
21/2dl rasvatonta Plus maitoa
1 1/4 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa ja vaniljasokeria
raastettua limen kuorta
20g voita sulatettuna

Vatkaa muna, lisää joukkoon kuoriraaste, maito, kuiva-aineet ja sula voi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Paista pannulla kypsäksi puolin ja toisin.





LETTUJEN TÄYTTEINÄ tuoretta mangoa, kiiviä, ananasta ja mansikoita kuutioituina sekä kermavaahtoa kaakaolla/vanilialla maustettuna.



Mun tulee ostettua harvoin ruusuja, koska mä olen "tulppaani-tyyppi".....mutta kauniita ovat nämäkin kukat, kuten kaikki muutkin.....kun vaan muistaa pysähtyä hetkeksi niiden äärelle :)




Mukavaa iltaa jokaiselle :)

1 kommentti:

  1. Pitääpä tehdä terveysversio noista sitrusletuista :p

    VastaaPoista