perjantai 17. lokakuuta 2014

Makkaria, shoppailuja ja C-vitamiinia

Kulunut viikko on ollut melkoinen pala purtavaksi. Siihen on mahtunut monen monta iloista asiaa ja niiden vastapainona äkillistä surua ja murhetta, joiden vuoksi on mennyt nippu nessuja. Näin se vaan on, että elämä ottaa ja antaa.

Nyt aion kuitenkin tarjoilla teille niitä kivoja juttuja! Meidän iskä !! oli yks päivä sitä mieltä, että nyt on korkea aika shoppailla.....kyllä luitte oikein, mieskin voi olla sitä mieltä, ainakin meillä :)

Meitähän ei tarvinnut kahdesti kehottaa vaikkakin loppu pelissä mulle kävi taas niin, että en löytänyt yhtään vaatetta, joka olisi ollut pakko saada. No, löysin sentään jotain muuta.

 
 
Clas Ohlsonilla kulkeissani olen moneen kertaan himiöinyt näitä pallovaloja ja nyt ne sitten päätin hankkia. Kyllähän meiltä noita valoja entuudestaankin löytyy, mutta ei juuri tällaisia. Tunnelmavalot ovat yksi mun heikko kohta, kuten myös korit, lyhdyt ja kynttilät.
 
 
Makuuhuoneessakin oli aika tehdä hieman päivitystä, joka starttasi jo oikeastaan siitä kun tuon tekemäni kierrätys-kaapin paikalta siirtyi Malm-lipasto makkarin puolelle, lisäsäilytys-tilaksi. Muutenhan meillä vaatesäilytys on vaatehuoneessa, johon rempan yhteydessä avattiin kulku suoraan makkarista.




 
 
 
Olen jo pitkään haaveillut pellava-vuodetekstiileistä, kuten moni muukin. Pihiyksissäni hinta on vaan hirvittänyt. Päädyin hankkimaan meille Annon pellavaiset ja hyvältä ovat tuntuneet.
 
Nämä pellavaiset sopivat meille siitäkin syystä hyvin, että ryppyisyys kuuluu niihin....silittäminen ei satu olemaan mielipuuhaani ;)

  
Perheemme kuopus, nyt 10v, on kyllä todella helppo shoppailu-kaveri. Hänen hankintoihinsa ei tarvitse puuttua, riittää kun raottaa lompakkoa :)
 
Julius sai joku aika sitten silmälasit. Silmälasien saaminen ei yllätyksekseni ollutkaan minkäänlainen ongelma. Ei mennyt aikaakaan, kun hra oli bongannut hyllystä nämä Ray-Banin pokat. Oikeasti oli positiivinen yllätys, että lapsillekin löytyy nykyään monipuolisemmin vaihtoehtoja.
 



Kuten jokainen vuosi, tähän vuodenaikaan, mun kroppa alkaa huutelemaan C-vitamiinin perään. Siihen tarvitaan nimenomaan sitrushedelmiä, joita puristan joka aamu mehuksi. Talven aikana näitä kuluu kymmenien kilojen edestä, nam :)



Mukavaa perjantaita ja P.S mulla alkaa kesäloma :D :D

6 kommenttia:

  1. Hei kiitti vinkistä, täällä etsinnässä mustavalkoiset silmälasit, ja joudun lasit(kin) aina lastenpuolelta aina ostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksesi nykyään löytyy muitakin vaihtoehtoja kuin sitä perinteistä perussettiä!

      Poista
  2. Tuo teidän sängynpääty on ihan mahtavan upea! Pellavaisista lakanoista haaveilen minäkin, mutta sama vika täälläkin; pihiys on tässä kohtaa iskenyt jopa minuun. Niin paljon lakanoita on kuitenkin kehuttu, että saatan vielä sortua. Ja vitsit mikä cool jäbä teillä! Pokat sopivat hänelle huippuhyvin - hyvä maku nuorella miehellä. Rentouttavaa kesälomaa! Eipä se lämpömittari paljon enempää näyttänyt juhannuksenakaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Nuorta miestä on alkanut kovasti kiinnostamaan vaatteet ja tyyli, toki toinen puoli hänestä on edelleen osastoa "rapainen resupekka" ;) Juhannuksen aikoihinhan mulla oli edellinen pätkä kesälomaa ja ei pidellyt helteitä silloinkaan :D

      Poista
  3. Tosi hyvältä näyttää lakanat, olen ajatellut josko joulupukki toisi meille nuo samat ja samaa väriäkin olen haikaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nino! Mä pyörittelin käsissäni tätä tummempaa että vaaleampaa harmaata, mutta päädyin sitten näihin.....vaalea harmaa oli meille jotenkin liian laimea sävyltään. Toivotaan, että joulupukki tuo :)

      Poista