sunnuntai 23. helmikuuta 2014

LOMAlla

Meillä alkoi poikasen kanssa loma ja leppoisissa tunnelmissa olemmekin sen startanneet. Onneksi mulla on rivissä mukavia projekteja, joita saa rauhassa puuhastella aamusta iltaan.....mun kädet kun eivät voi olla toimettomana pitkään :) Ja, mitä tulee noihin aamuihin.....lomassa niin parasta! Hitaasti lorvaillen startti päivään, kahvikuppi kourassa.Eilen piipahdin Jyskissä pitkästä aikaa ja siellähän nämä odottivat! Ihanat pitsireunaiset lasikynttilät....näillä on korkeutta noin 40cm ja paloaika noin 3vrk. Tuote on poistumassa heidän valokoimastaan, joten hintalapussa luki 2,50€!! Muita värejä oli valkoinen ja ruskea.


Lidlissä oli sitten taas edullisesti erilainen valikoima Kekkilän kivikatteita.......


Tein nyt toisen kerran näitä puffet-jäätelöitä. Viisastuin ensimmäisestä kerrasta sen verran, että tällä kertaa syntyi tuplasatsi - piparmintulla ja mansikalla. Resepti edelleen Kinuskikissan arkistoista, KLIK


Meillä muuten koti on alati muuntuva "valokuvaus-studio" ......mies valtaa kamoinensa, milloin minkäkin nurkan. Tällä kertaa ruokapyödän ennen ateriaa :D 


Paikalliseen lemmikkitarvike-kauppaan, nimeltään Woof´s, oli tullut uusi herkkuhylly. Hyvin maistuivat hirvi-pihvit :)


Eilen tuli tehtyä pitkästä aikaa kanaa ja kaverikseen se sai tietenkin vuohenjuustoa sekä bataatti-ranskiksia. Kyytipojan virkaa toimitti mustaherukkahyytelö sekä Sinihomejuusto-dippi. Simppeli ja nopeakin ruoka, mausta tinkimättä. 

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa!!
  Ei vitsi, meillekin jäi pizzoista vielä vuohenjuustoa ja kanaakin on. Nyt tiedänkin mitä teen tällä viikolla joku päivä ruoaksi! :)
  Ja nuo "piparnakkelit" meni heti to-do -listalle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ......ja nuo piparnakkelit....meillä koko setti taas jo syöty :)

   Poista