lauantai 20. lokakuuta 2012

Täydellinen lauantai...

Syntyy hitaasta aamusta, tuhdista ruoasta ja tarpeellisesta puuhastelusta leppoisalla meiningillä.

Tuhti ateria rakentui tänään entrecote pihvistä, bataateista, höystetystä villi-rucola salaatista ja punaviini-kastikkeesta.

Aterian jälkeen piipahti vieraita ja sitten suuntasimmekin aita-projektin äärelle. Huomenna vielä portti, niin homma on tältä erää valmis.

P.S Krysanteemit kestävät maljakossa hyvinkin pari viikkoa kauniina.

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä toi aita! ... ja ruoka varsinki

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Aidasta tulee kiva ja toimiva....ja tärkeää on myös se, että se on naapureille miellyttävä. Ruoka maittoi, liiaksikin saakka!

    VastaaPoista