sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Yksi joulukuun viikonloppu

Jouluaattoon on enää muutama päivä ja eikä tässä nyt ole pitkäkään "potku" vuoteen 2016. Päivän lämpötila on tänään +7 astetta ja aikalailla se näyttää olevan kaikkialla muualla, paitsi pohjoisimmassa Suomessa, suht samaa.

Perjantaina piipahdin Scandinavian Music Groupin keikalla ja olihan muuten hyvä!! Tuon sakin musiikki esim. radiosta kuultuna on paikka paikoin hieman "outoakin"....mutta livenä jotain sellaista, joka miellyttää kuuloaistia :)

Tuolla samaisella keikalla mun kanssa samaan "pöytään" istahti neljän lapsen isä, jonka nuorin lapsi oli syntynyt kolme viikkoa sitten auton takapenkille!! Kaikista käänteistä huolimatta loppu oli onnellinen, saivat oman joulukuun "ihmeensä":) Elämä on täynnä mielenkiintoisia tarinoita, kun vaan pysähtyy kuuntelemaan.

Eilen täällä paistoi jopa aurinko, joten otin fillarin alle ja lähdin kameran kanssa retkeilemään.Samalla reissulla fillaroin lopuksi kaupungin kautta, hakien talveen tunnelmaa. Ostoskoriin tarttui pari Riviera Maisonin kynttilää sekä Lyhtytalon rustiikkisen kaunis metallinen tähti.RISOTTOA ja KANAA paprikalla & parmesaanilla (4:lle)

Suppilovahvero RISOTTON ohje suurin piirtein Maku-lehden resepteistä KLIK
+ 500g broiskun ohutleikkeitä ja paprikoita (hunajalla, suolalla ja mustapippurilla) paistettuna pannulla 
päälle raastettua parmesaania

Tuleva kesä 2016 (jota jo odotan) tulee taas tarjoamaan paljon tapahtumia Seinäjoella. Perinteisten tapahtumien / festareiden rinnalla asuntomessut ja lisäksi tällä viikolla uutisoitiin uuden jalkapallo-stadionin eka konsertti - ZZ Top.

Tämä kaupunki ei ole suuren suuri, mutta kyllä meillä tapahtuu!

Provinssi 30.6-2.7 
Tangomarkkinat 6.-10.7
ZZ-top 16.7
Solarsound 29.-30.7
Asuntomessut 8.7-7.8
Vauhtiajot 4.-6.8

....ja paljon muuta! Tervetuloa :)

Kuva lainattu - lehdistökuva

Kotipihan kuutamon myötä toivottelen mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia taas :) Tuo sammaloitunut puu on ihana.
  Tähti on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :) Tykästyin tuohon tähteen, koska se on sellainen enemmänkin talvinen....jota ei tarvitse korjata sivuun joulun jälkeen :)

   Poista