maanantai 14. huhtikuuta 2014

Jos metsään haluat mennä nyt, niin ehkäpä yllätyt

Nyt saatte pienen bulldogin makuisen kattauksen :) Estradilla siis tällä kertaa tyypit, jotka ovat ISO osa perheemme elämää <3

Useimmiten tulee teille vain ohimennen mainittua ulkoilusta karvattien kanssa. Ja tässä kohtaa kun on kyse bulldogista,  niin luulen, että melko monen mielikuva on lähinnä tyyliin "sohvaperuna sunnuntai-kävelyllä" ;)

Tuosta "siteerauksesta" voi kyllä poimia rotutyypillisen määritelmän - nautiskelija. Nautinnonlähteitä onkin sitten todella monia......muttapa mutta, jos nyt joku haaveilee koirasta, joka on helppo eikä kaipaa virikkeitä = sellaisia ei ole!!

No, tuo ulkoilu / aktiviteetit meillä tarkoittaa sitä, että "hurjat" pakataan pakun perälle ja sitten suunnaksi luonnonhelma....siis paikka, johon tämän jengin voi päästää vapaasti valloilleen :D....ja ennen kuin vapautus tapahtuu, tulee kyllä tsekattua jokainen ilmansuunta, ettei kukaan vaan jää jalkoihin! 

Bulldoggi ON ystavällinen luonteeltaan, mutta sillä hetkellä kun he virittävät vartensa toimintaan ja kohti jotain päämäärää - väistäminen on vieras käsite.

P.S Saa nähdä osasinko ladata videon oikein.....

Meidän karva-jengi odottaa kesän vesileikkejä. Ei toki talvessakaan mitään vikaa ole, jos vain on riittävästi hankea, jossa ryynätä.Yllä olevassa kuvassa meidän Hippo on valmistautumassa sukellukseen - "huulet" on puhallettu täyteen ja sitten vaan menoksi!Bulldogit eivät mitään pitkän matkan uimareita ole, mutta osaavat kyllä uida ja sukeltaakin, kunhan vaan heille sen mahdollisuuden tarjoaa.

Kriittisin kohta uimisen osalta on nuori koira, jolla massa on alkanut kehittymään. Tämä vaihe saattaa hetkellisesti aiheuttaa sen, että kropan hallinta vedessä täytyy hakea uudelleen.Vanha rouva meillä nauttii seesteisemmästä touhusta. Hänen ei enää tarvi "ryskätä" viihtyäkseen toisin kuin nuorison :) Pienenä on jo vitsa väännettävä, että on sitten isompana riittävästi voimaa monen sortin aarteiden etsintään.5 kommenttia:

 1. Voi ihanuudet!!! <3 En yhtään ihmettele miksi olette menettäneet sydämenne näille ihanille koiruuksille! <3
  Minä kans tasaisin väliajoin haaveilen toisesta koirasta. Jotenkin välillä tuntuu, että Jimi selvästi kaipaa kaveria. Mutta....toinen iso koira tähän talouteen tarkottaisi ihan ensimmäisenä auton vaihtamista. Farmarin takaboxiin mahtuu helposti yksi iso schäferi mutta kahden änkeminen sinne on jo eri asia. Etenkin kun jonkun verran reissataan ja aina on koiruus mukana matkassa.
  Ehkä jonain päivänä! :) Tilaa kuitenkin olisi pitää vaikka viittäkin koiraa. Oma aika ei enää vaan riittäisi kaikkien yksilölliseen lenkittämiseen ja kouluttamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat nämä kyllä sellaisiakin mussuja.....toki tämän lauman kanssa saa toisinaan laskea kymmeneen.....etenkin 1v:n kanssa :) Totta tuo, että yhden kanssa kulkeminen on vielä simppeliä....useampi alkaakin sitten rajoittamaan kummasti.

   Poista
 2. Ihania kavereita!!! Kiitos aamun nauruista. Sohvaperunameininki on kyllä kuvienkin perusteella tosiaan kaukana todellisuudesta teidän vauhtijengin kohdalla.Voisi tulla tosiaan iso kiljaisu jos olisi kyykkimässä puun takana mustikoita kun tuo porukka vapautuu metsään autosta... Olet onnistunut tallentamaan touhut ja tunnelmat ihan mahtavasti kuviin ja videoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tuosta kanssa ihmisten peläyttämisestä mieleen kahden kalastajan ilme, kun kerran menimme kummitätini kanssa uittamaan metsälammelle kahta täysikasvuista ja neljää 1,5 kk:n ikäistä saksanpaimenkoiraa. Ilmeet oli näkemisen arvoiset. Ensin pelästyivät kahta isompaa koiruuttaa (toinen oli vielä täysin musta) ja sitten pelästys muuttui hymyksi kun huomasivat perässä taapertavat pennut! :)

   Poista
  2. Hih ja juu, sohvaperunoiksi näistäkään ei ole :) Ollaan me pari kertaa onnistuttu marjametsällä olleet pelästyttämään....Pennuilla on ihmeelinen vaikutus - naskalihampaista huolimatta ;)

   Poista