keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kaneli-nappi...

Tänään syntyi ensimmäinen testikappale "servetti-renkaista", kutoen ja huovuttaen...mulla kun on vielä lankoja jäljellä ja kädet tarvii töitä :) Nappina kanelitanko ja ommel-lankana juuttinaru. Tästä tuli aivan käyttökelvollinen, joten nyt täytyy ideoida loput, koska haluan niiden olevan eriparia! Nappi-ideoita otetaan vastaan...ehdotuksia?


6 kommenttia:

 1. Miten sä tuon keksit! Nättejä:)

  Ps. Uus deko on ihana

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) ....mulla on aina vaan näitä hajanaisia keriä Huopaset-lankaa, mitään isoa niistä ei saa, joten tehdään sitten pientä... Milloin saan Dekon käsiin?

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana idea, ja niin kaunis lopputulos! :) Kanelitankojen kaveriksi muihin servettirenkaisiin vois sopia ihan oksan pätkät ulkoa, tai jotkut isot puiset napit samalla juuttinarulla kiinnitettynä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiitti myös ideasta! Mulla on parhaillaan menossa "nappien" etsintä, koska loput renkaat ovat huovuttumassa...

  VastaaPoista
 5. Sinulla riittää näitä mukavia idoita, aina niin kiva seurailla :) Sain ensimmäisen haasteeni eilen ja "jatkohaastoin" sinut, käy kurkkaamassa blogissani http://kotikolonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! Lähdempä tästä kurkkaamaan haastetta ;)

  VastaaPoista