tiistai 12. toukokuuta 2015

Graniittia, ruokaa ja voipaperia

Heippatirallaa! Aika on taas kerran kulunut kuin siivillä. Takana on ihana vkonloppu ja toivottavasti tuleva kesä tarjoaa niitä paljon lisää :)

Ruokien osalta mulla on "korsetti-kuuri" meneillään....joten saatte kevyen kattauksen :) Me startattiin työporukalla kilot kuriin-kampanja. Kulunut vko on mennyt pikkuruisilla kalorimäärillä ja niistä en tinkinyt suuremmin edes äitienpäivänä.



Sain mieheltäni äitienpäivä-lahjaksi ihanan taulun <3 Hän oli "kaiverrelut" valokuvan, minusta ja perheen pienimmästä, mustalle graniitille ja kehyksinä vanhaa puuta :)

Tämä valokuva on yhtä eho vielä sadankin vuoden päästä. Se on oikeasti aivan uskomatonta, kuinka tarkasti kaikki yksityiskohdat saa siirrettyä valokuvasta kiveen!



Äitienpäivä kului siis tärkeimpien parissa ja ihanan kirjepostinkin sain Islannista :) Tyttäristä vanhempi on siis ollut kohta puoli vuotta Islannissa ja palaa kotimaan kamaralle VIIKON kuluttua!

Ruusunoksa on nuoren miehen käsialaa <3




Ateria koostui grillatuista naudanliha-kasvisnyyteistä, kana- ja perunavartaista, maissista ja kesäkurpitsoista. Jälkkärinä kerroskiisseli- mansikka, suklaa, vanilja- rasvattomaan maitoon :)


Naudanlihan marinointiin pari vinkkiä - hapan mureuttaa (käytin lorauksen punkkua) ja vain ripaus suolaa maun vuoksi (liika suola irrottaa lihan nesteet = lopputulos sitkeä)




Sitten vielä pikkuruinen SHOPPAILU. Kävin ostamassa C.Ohlsonilta VOIPAPERIA sanomalehti-printillä. Tämä oli kiva uutuustuote! Pakkauksessa on 20 kpl (30cm x 35cm) hintaan 3,99. Toimivat kivasti vaikka hampurilais-kekkereissä....sellaisia olen suunnitellut tuolle nuorelle miehelle (synttärit) ja hän "osti" suunnitelman :)

P.S Kuva ei ole heilahtanut.....voipaperit ovat siis kivan utuisia :)


Jos vielä huomisen porskuttaisi työn merkeissä ja sitten on taas vapaa :D Mukavaa iltaa lätkän parissa!

4 kommenttia:

  1. Siis miten ihmeellä toi valokuva on saatu graniitille? Ei kai nyt kuitenkaan kaivertamalla...?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kyllä, mutta ei perinteisesti kaivertamalla vaan laserilla.

      Poista
  2. Kaunis taulu ❤️Ihana lahja ❤️Ja herkut myös ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuossa taulussa on hauska juttu se, että kyseinen valokuva oli itseltä päässyt unohtumaan ja miehen mielessä se oli ollut ykkösenä heti siinä kohtaa, kun hän oli alkanut tätä työstämään :)

      Poista